Aan alle secretarissen van de verenigingen
behorende bij Afdeling Friesland’96 

Bijlage: Aanvraagformulier 2022 NIC

De NPO heeft voor het vliegseizoen 2022 weer een aantal vluchten georganiseerd die ingekorfd moeten worden in Nationale Inkorfcentra, NIC’s.

Voor 2022 is dat de Nationale ééndaagse fondvlucht vanuit Issoudun (23 juli a.s.) en alle marathonvluchten.

Om mee te doen aan bovenstaande vluchten dienen de aangeboden duiven ingekorfd te worden bij Nationale Inkorf Centra: De NIC’s.

Voor de eendaagse fondvlucht Issoudun dient u zich als vereniging aan te melden. Jullie kunnen ons helpen de transportkosten te beperken. In het geval dat er minder dan 3 volle reismanden als club gehaald worden, ongeacht of er nu minimaal 7 inkorvende leden zijn, vragen wij jullie om bij een buurtvereniging in te korven. Hierdoor kunnen wij de routes efficiënter indelen en de kosten verminderen.

Voor de marathonvluchten kunt u terecht bij de bekende inkorfcentra waar u al jaren welkom bent. Deze NIC’s dienen zich nog wel aan te melden voor de marathonvluchten.

Uitvraag:

  1. De verenigingen die zich willen aanmelden als NIC voor Issoudun / alle marathonvluchten dienen het inschrijfformulier NIC 2022 Afdeling Friesland96 in te vullen. en aan te kruisen of men in aanmerking wil komen voor een NIC.

Het inschrijfformulier ingevuld uiterlijk vóór 23 mei 2022 te mailen naar: r.devegt@live.nl

Wanneer een vereniging niet in aanmerking wil/kan komen, omdat niet aan een van de onderstaande voorwaarden kan worden voldaan, graag hiervan ook even bericht doen.

 

De verenigingen moeten rekening houden met de volgende voorwaarden.

De belangrijkste op een rij:

  • Op de nationale/sectorale wedvluchten is het niet toegestaan in het nationale/sectorale inkorfcentrum in te korven en dan in de eigen vereniging af te slaan.
  • Om als nationaal/sectoraal inkorfcentrum te kunnen fungeren heeft men minimaal 7 inkorvende leden nodig en liefst minimaal 3 volle reismanden.
  • Verenigingen die een inkorfcentrum hebben gekregen, en door de omstandigheden genoodzaakt, besluiten om niet in te korven dienen zich vóór de avond van inkorving af te melden bij de NPO.

Wellicht ten overvloede.

Ook de liefhebbers die niet in de eigen vereniging inkorven moeten zich melden bij het NIC en een opgave doen van het aantal duiven wat ze willen inkorven.

Het Nationaal Inkorfcentrum geeft het aantal manden door. 

Namens het bestuur,

Het secretariaat afdeling Friesland ‘96

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Ontvang de eerstvolgende events, de uitslagen, uitgelichte forum berichten en nieuws.