SAMEN AFDELING 10 EN 11 = AFDELING NOORD

                                                                   

De Gerard Koopman Dreis-Brückvlucht

 

De commissie ‘Samen’ heeft u een mooie attractievlucht in het vooruitzicht gesteld met als hoofdsponsor Gerard Koopman en als co-sponsor Wielink Diervoeders B.V. uit IJsselmuiden.

Helaas ging er een en ander mis bij Afdeling 11, waardoor een gezamenlijke vlucht onmogelijk werd. U heeft kunnen lezen dat door vervoersproblemen de duiven niet op dezelfde losplaats zijn aangekomen. Hierdoor kon helaas de geplande attractievlucht geen doorgang vinden. De bedoeling was nl. om ‘het samen’ onder de aandacht te brengen, maar helaas werd het een gescheiden lossing waardoor het doel, een attractievlucht te organiseren, voorbij werd geschoten.

De beide sponsoren worden bedankt voor de steun die zij gaven aan deze attractievlucht. De commissie hoopt dat er volgend jaar nogmaals een beroep op hen kan worden gedaan.
Ondanks dat hier sprake was van overmacht, biedt de commissie haar excuus aan voor het feit dat de attractievlucht geen doorgang kon vinden.
Dit soort incidenten heeft uiteraard geen effect op het onderzoek dat gedaan wordt naar de samenwerking tussen de Afdelingen 10 en 11.
Komend winterseizoen zult u op meerdere tijdstippen worden geïnformeerd over de voortgang van het samenwerkingsproces en zal daaromtrent naar uw mening worden gevraagd.
De commissie ‘Samen’

 

 

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Ontvang de eerstvolgende events, de uitslagen, uitgelichte forum berichten en nieuws.