Ringen 2024 en Olympiade boeken worden verzonden

Op woensdag 20 december zijn de Olympiade boeken afgeleverd. Het zijn prachtige boeken geworden en ze beloven vele uren leesplezier. In de foto een overzicht van de ringen en boeken gereed voor verzending.

De ringen voor 480 verenigingen en ruim 10.000 boeken gereed voor verzending

 

De verzending gaat als volgt;

Ringen: De ringen worden op donderdag 21 december verzonden via PostNL direct naar alle verenigingen. Alle verenigingen ontvangen een e-mail met daarin een code waarmee ze kunnen volgen waar het pakket is en wanneer het wordt afgeleverd. Mochten er verenigingen zijn waar het misloopt met de levering dan graag voor 1 januari via email contact opnemen met het NPO Bureau. info@duivensportbond.nl

 

Olympiade boeken: De Olympiade  boeken worden rond de Kerstdagen afgeleverd op centrale punten in de afdelingen. De afdelingen worden gebeld voor een afspraak voor de aflevering. Ter informatie; het gaat om ruim 10.000 prachtige boeken met een totaal gewicht van 14.000 kg. Ze naar iedere vereniging sturen zou zeer kostbaar zijn. Vandaar dat er gekozen is om ze per afdeling op een aantal centrale punten af te leveren. Zodra ze zijn afgeleverd ontvangen de verenigingen een bericht en kunnen ze worden afgehaald. We rekenen op ieders medewerking om de boeken z.s.m. af te halen en gelijk met de ringen uit te geven. De liefhebbers rekenen erop.

 

Het NPO Bestuur

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Ontvang de eerstvolgende events, de uitslagen, uitgelichte forum berichten en nieuws.